ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Петрівського і Богданівки знешкодили 19 мін, - ДСНС

Від початку робіт обстежено територію площею майже три гектари.

Біля Петрівського і Богданівки знешкодили 19 мін, - ДСНС
Фото: dsns.gov.ua

На лінії розмежування біля Петрівського і Богданівки, де 13 листопада почалося розмінування територій, знешкоджено 19 мін. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Зазначають, що напередодні фахівці вилучили і знешкодили 13 одиниць вибухонебезпечних предметів біля Петрівського і Богданівки.

«З початку робіт обстежено територію площею 2,27 га, виявлено і знешкоджено 19 одиниць вибухонебезпечних предметів. Продовження обстеження забрудненої території заплановано на 9:00 15 листопада», - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, до розмінування територій залучали 4 піротехнічні розрахунки (20 чоловік особового складу і 8 одиниць техніки).

Нагадаємо, біля населених пунктів Петрівське і Богданівка в Волноваському районі Донецької області 9 листопада почалося розведення сил і засобів. 11 листопада міністр оборони Андрій Загороднюк заявив, що бойовики намагаються зірвати процес розведення військ у Петрівському.

11 листопада у штабі ООС повідомили про завершення практичної частини відведення сил і засобів на ділянці Богданівка-Петрівське.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram