ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 17 разів відкривали вогонь на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики 17 разів відкривали вогонь на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети й іншу стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Учора, 13 листопада, втрат у результаті обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в ранковому зведенні.

Бойовики обстрілювали українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зокрема в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано шість обстрілів: біля Невельського - з автоматичних гранатометів; неподалік Славного - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Лебединського і Новоселівки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Новотроїцького - зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік Харчовика - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" зафіксовано 11 обстрілів: поблизу Хутора Вільного - з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Луганського і двічі неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; тричі в районі Зайцевого - з мінометів калібру 120 мм, СПГ, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, біля Оріхового - зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів; неподалік Новотошківського - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Світлодарська - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Шумел - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики один раз обстріляли позиції ЗСУ неподалік Новотошківського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, упродовж дня середи, 13 листопада, бойовики дев'ять разыв відкривали вогонь на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram