ГоловнаСуспільствоЖиття

Норвезький лоукостер запустить 8 нових рейсів з Польщі

Norwegian відкриє також три нових напрямки у Литву.

Норвезький лоукостер запустить 8 нових рейсів з Польщі
Фото: www.key.aero

Норвезька бюджетна авіакомпанія Norwegian Air у літньому розкладі 2020 року почне літати за 16 новими маршрутами, з яких 8 припаде на польські аеропорти.

Як повідомляє пресслужба ЦТС, з Гданська, Познані, Щецина, Вроцлава з'являться прямі рейси норвезького перевізника в Осло, Тронгейм, Стокгольм і Копенгаген. Нова льотна програма стартує 31 березня 2020 року.

"Ми раді оголосити 8 нових рейсів з Польщі за кількома скандинавськими напрямками. Для польських пасажирів це означає більш низькі збори, велику гнучкість подорожей, відмінний сервіс, Wi-Fi на борту нових, екологічно чистих літаків", - заявив віцепрезидент з комерційних питань Norwegian Air Магнус Марасунд.

Рейси з Гданська в Копенгаген, Гетеборг і Тронгейм будуть виконуватися двічі на тиждень. З такою самою частотою будуть обслуговуватися маршрути Познань-Осло, Познань-Копенгаген, Вроцлав-Осло і Щецин-Копенгаген. Рейси Гданськ-Стокгольм будуть виконуватися чотири рази на тиждень.

Крім Польщі, Norwegian відкриє також три нових напрямки у Литву. Будуть запущені рейси Каунас-Осло, Паланга-Копенгаген і Паланга-Стокгольм.

Нагадаємо, Ryanair з 16 січня запускає рейс Харків-Будапешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram