ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

З початку доби російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Чотири обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": тричі біля Луганського - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік Південного - з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Схід" бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ: біля Гнутового - з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї; біля Верхньоторецького - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; у районі Богданівки (за межами ділянки розведення) - зі стрілецької зброї.

В результаті обстрілів постраждав один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Також повідомляється, що на ділянці розведення №1 у Станиці Луганській сьогодні завершили роботи з покриття лаком верхньої поверхні основного прольоту. Тривають заходи в області розведення №2 - у районі населеного пункту Золоте-4.

На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка та Петровське Донецької області, розведення сил триває. "Загалом, протягом трьох днів, з 9 по 11 листопада, тактичне розташування змінили 42 українських військовослужбовців, 48 одиниць стрілецької зброї, три одиниці БМП-2 та два вантажних автомобілі марки "Урал". Тобто, фізичне переміщення особового складу і озброєння українською стороною вже виконано", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі сталося 11 обстрілів з боку бойовиків. У результаті було поранено чотирьох українських бійців

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram