ГоловнаСуспільствоВійна

Сивохо розповів, що отримує інформацію з ОРДЛО завдяки особистим зв'язкам

Радник секретаря РНБО часто спілкується з жителями підконтрольних і непідконтрольних територій.

Сивохо розповів, що отримує інформацію з ОРДЛО завдяки особистим зв'язкам
Фото: стоп-кадр из видео

Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції Донбасу Сергій Сивохо отримує інформацію від жителів окупованих територій Донбасу завдяки особистим зв'язкам членів своєї команди.

Про це він заявив журналістам на пресконференції в Києві, передає "Укрінформ".

"Як я не раз уже говорив, у моїй команді практично всі - вихідці з Донецька і Донецької області. Звичайно, у всіх залишилися зв'язки там, тому наша інформація - саме з таких особистих зв'язків. Звичайно, ми спілкуємося не з чужими людьми, не просто з респондентами, ми отримуємо одні з найбільш правильних відповідей. Є позитивні зміни, звичайно", - розповів Сивохо.

Він також зазначив, що часто спілкується з жителями підконтрольних і непідконтрольних територій.

"Під час останніх візитів на Донбас я багато спілкувався і з переселенцями, і з жителями непідконтрольної і підконтрольної території. Усе це відбувалося на КПВВ, навколо КПВВ. Ви знаєте - це така межа між світами. Мені хотілося б, щоб найближчим часом цих КПВВ не стало б узагалі. Це моя мрія - щоб країна знову стала єдиною", - сказав радник секретаря РНБО.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю LB.ua Сивохо розповів, що команда президента Зеленського провела якісь електоральні дослідження на окупованих територіях Донбасу. Говорячи про результати, Сивохо зазначив, що в ОРДЛО є люди, які готові йти на вибори від "Слуги народу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram