ГоловнаСуспільствоПодії

У результаті смертельної ДТП у Київській області загинули чотири людини (оновлено)

Серед чотирьох загиблих було двоє дітей, крім того, є ще четверо поранених.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion/

У селі Здвижівка Бородянського району Київської області зіткнулися два легкові автомобілі, в результаті чого загинуло 4 людей, з них двоє дітей, ще чотирьох госпіталізовано. Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"10 листопада близько 16:15 у с. Здвижівка Бородянського району в результаті зіткнення двох легкових автомобілів загинули 4 людини, з них 2 дітей (2007 р.н.), і 4 дорослих госпіталізовано в лікарню", - сказано в повідомленні ДСНС.

Рятувальники зазначили, що для допомоги від ДСНС залучали 5 чоловік особового складу та одну одиницю техніки.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion/

Оновлено 11:11. У пресслужбі обласної поліції уточнили, що в результаті аварії загинули дві жінки, які їхали в автомобілі Volkswagen на іноземній реєстрації. ДТП сталася тому, що водій їхньої машини, виїжджаючи на перехрестя, проігнорував дорожній знак "Рух без зупинки заборонено" і не поступився дорогою Volvo, що їхав по головній дорозі.

Обидва легковики перекинулися. У Volkswagen загинули чотири людини: 33-річна жінка з 11-річним сином і 39-річна мати 12-річного хлопчика. Водія-винуватця госпіталізовано, він перебуває в спецпалаті під охороною. У другій машині постраждали три людини.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion/

Нагадаємо, на проспекті Бажана в Києві автомобіль Lexus протаранив таксі Renault, після чого вилетів на тротуар і збив двох пішоходів. Від удару молода жінка загинула на місці події, а її супутника госпіталізували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram