ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві жорстоко побили ветерана АТО "Хана" і його дружину (оновлено)

Стан жінки стабільно тяжкий, "Хана" - критичний.

У Києві жорстоко побили ветерана АТО "Хана" і його дружину (оновлено)
Игорь Панов, позывной "Хан"
Фото: facebook.com/Тетяна Руденька

Уночі проти 10 листопада в під'їзді власного будинку в Києві на сходах між поверхами знайшли ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Ігора Панова, позивний "Хан", і його дружину.

Про це у фейсбуці повідомила волонтерка Тетяна Грубенюк із позивним "Руденька".

"Знайдені непритомними, з проломленими головами... ОБОЄ!!! Їх доставили в 17 лікарню. Терміново були проведені операції обом. Під час трепанації черепа в Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані - трохи менше. Обоє в комі й на апаратах штучної вентиляції", - пише волонтерка.

Згідно з повідомленням, в Оксани стан стабільно тяжкий. У "Хана" - критичний.

"Спілкувалася з поліцією, що сталося - ніхто не знає! Знайшли їх сусіди. Ніхто не чув ні сварок, ні криків чи бійки! Били чимось дуже важким і з особливою жорстокістю", - додала Тетяна Руденька.

Також про те, що сталося, повідомив ексголова Луганської ОДА, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

Оновлення 7:30. Пресслужба поліції повідомила, що в нападі на "Хана" підозрюють його пасинка.

"Ми встановили, що вчора ввечері [9 листопада] між сином і матір'ю в телефонній розмові виник конфлікт. Тому хлопець приїхав до будинку, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тому за жінку заступився вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, з яким і завдали подружжю тілесних ушкоджень і втекли. Чоловіка і жінку госпіталізували і прооперували", - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов.

Обох підозрюваних затримали. Це молоді люди 1989 і 1990 років народження.

Їм закидають ч.2 ст.15 і ч.2 ст.115 Кримінального кодексу - замах на вбивство.

Нагадаємо, вранці 8 листопада в Києві напали на антикорупційного активіста Олександра Леменова. Невідомі вдарили його по голові ззаду, бризнули з газового балончика в очі й утекли.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram