ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок у Києві збережеться тепла погода з невеликим дощем

Температура вдень - до +15 градусів.

У понеділок у Києві збережеться тепла погода з невеликим дощем
Фото: Макс Требухов

11 листопада в Києві очікується хмарна погода з проясненнями, вдень без опадів, вночі та вранці невеликий дощ, вітер західний, 5-10 м/с.Температура повітря вночі +9 ... +11 градусів, вдень +13 ... +15 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ, вдень без опадів. Вночі та вранці місцями туман, вітер західний, 5-10 м/с., Температура повітря вночі +6 .. +12, удень +8 .. +16. У Карпатах вночі та вранці дощ, вдень без опадів; вночі та вранці місцями туман; температура повітря вночі +3 .. +8, вдень +7 .. +12.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ, вдень без опадів. Уночі і вранці місцями туман, вітер західний, 5-10 м/с., температура повітря вночі +6 .. +12, вдень +9 .. +15.

У центрі хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7 .. +13, вдень +11 .. +17.

На сході - хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с., Температура повітря вночі +5 .. +10, вдень +9 .. +15.

На півдні - хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с., Температура повітря вночі +7 .. +13, вдень +14 .. +20. У Криму - мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram