ГоловнаСуспільствоЖиття

Телеканал "Прямий" попросив пробачення за невдалий розіграш з "обшуком"

"Наша алегорія полягала в тому, щоб показати всю абсурдність ситуації в країні".

Телеканал "Прямий" попросив пробачення за невдалий розіграш з "обшуком"
Фото: gordonua.com

Телеканал "Прямий" попросив пробачення в глядачів за невдалий жарт, коли під час прямого ефіру в студію "увірвалися" люди в камуфляжі та масках.

Про це йдеться в заяві на сайті телеканалу.

"Фрагмент нашого вчорашнього вечірнього ток-шоу викликав бурхливу реакцію. Наша алегорія полягала в тому, щоб показати всю абсурдність ситуації в країні, де "сюрпризи" відбуваються майже щодня. Ми хотіли сказати, що таке може статися з кожним, у будь-який час і в будь-якому місці. Але ми - інформаційний канал і жарти - це не наше. Тому телеканал "Прямий" щиро вибачається перед насамперед нашими глядачами за таку невдалу і недоречну в цьому питанні інтерпретацію ситуації", - йдеться у зверненні ведучих і журналістів.

Нагадаємо, вранці 7 листопада Державне бюро розслідувань прийшло з обшуком до власника телеканалу "Прямий", колишнього народного депутата й ексголови КМДА Володимира Макеєнка. Він придбав телеканал "Тоніс", на базі якого потім створили "Прямий", навесні 2017 року. До цього "Тоніс" пов'язували із сином колишнього президента Олександром Януковичем.

Команда "Прямого" розцінила обшуки в Макеєнка як наступ на свободу слова, а під час вечірнього прямого ефіру показали розіграш із "захопленням" студії людьми в камуфляжі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram