ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі горів готель, постраждалих немає

Загорілися зовнішня обшивка будівлі і дах на загальній площі близько 80 кв. м.

В Одесі горів готель, постраждалих немає
Фото: od.dsns.gov.ua

У четвер вдень в Одесі сталася пожежа в будівлі готелю "M1 Club Hotel" на Лідерсівському бульварі.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"На Лідерсівському бульварі сталося загоряння зовнішньої обшивки з другого по шостий поверхи в готелі "M1 Club Hotel"... Було встановлено, що горять зовнішня обшивка будівлі готелю і дах на загальній площі близько 80 кв. м. Персонал і відвідувачі готелю були евакуйовані адміністрацією установи до прибуття підрозділів ДСНС", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення про пожежу надійшло о 13:16. Зазначають, що рятувальники локалізували пожежу о 13:45, а о 13:51 повністю ліквідували її.

Загиблих і постраждалих немає.

Фото: od.dsns.gov.ua

До гасіння залучали вісім одиниць техніки і 35 чоловік особового складу. Причину загоряння встановлюють.

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня сталася пожежа в готелі "Токіо Стар", у результаті чого загинуло дев'ятеро людей (восьмеро - на місці, ще одна людина - в "кареті" швидкої допомоги), 10 людей постраждали.

Це був один з найбільших і в той самий час один з найдешевших готелів в Одесі. Найдешевший номер "без вікна" в ньому коштував від 390 грн на добу.

Основна версія пожежі - коротке замикання в електрощитовій.

Власник готелю Вадим Чорний заявив, що готовий нести повну відповідальність за все, що трапилося, якщо її буде встановлено. У той самий час він запевнив, що пожежна сигналізація в готелі була справною і спринклери спрацювали. За його словами, персонал готелю організовано вивів гостей - "крім тих, хто не відповідав ні на дикий стукіт у двері, ні на сигналізацію". 15 жовтня суд заарештував Чорного до 13 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram