ГоловнаСуспільствоПодії

У Pizza Veterano заявили про обшуки

У квартирі матері помічника Остальцева виламали двері.

Засновник Veterano Group Леонід Остальцев заявив, що в піцерії на Софіївській, 8 відбувся обшук.

Про це він повідомив у відеозверненні на фейсбуці.

"Прикро про це говорити, але краще я розповім, ніж хтось перекрутить. Записую це відео виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформпросторі. Сьогодні в піцерії на Софіївській, 8 був обшук. Постанову на цей обшук дав найчесніший і найсправедливіший суд світу - Печерський", - повідомив Остальцев.

При цьому він уточнив, що двері виламали не в піцерії, а вдома у його помічника.

За словами Остальцева, його помічник Дмитро Терещенко подзвонив о 8-й ранку і повідомив, що у квартирі, де він прописаний і де проживає його мама, виламують двері. Виявилося, що, згідно з постановою Печерського суду, "ніяких звинувачень немає, але є підозра, що Дмитро може бути причетний до замаху на вбивство в Івано-Франківській області у справі Влада Грищенка".

Пізніше з'ясувалося, що, згідно з постановою суду, дозволено проводити обшуки у всіх приміщеннях на вул. Софійській, 8.

При цьому стало відомо про серію обшуків у різних місцях.

Леонід Остальцев заявив, що вважає постанову суду і дії поліції незаконними.

У холдинг Veterano Group входять піцерія Veterano Pizza, ресторан Veterano Resto, мережа кав'ярень Veterano Coffee, випічка Veterano Brownie, охоронна фірма Veterano Guard, таксі Veterano Cab.

Власники всіх цих бізнесів - ветерани АТО. Засновник - Леонід Остальцев.

Остальцев пішов добровольцем на фронт у червні 2014 року, брав участь у боях на кордоні з Росією в складі 30-ї бригади, потрапив під обстріл "Градів" у Солнцевому, брав Савур-могилу, обороняв Піски і Дебальцеве. Після демобілізації заснував Pizza Veterano, оскільки до війни сам працював у піцерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram