ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби окупанти 16 разів обстріляли позиції сил ООС

Під час обстрілу в районі Новотошківського дітей, що перебували в школі, евакуювали в бомбосховище.

З початку доби окупанти 16 разів обстріляли позиції сил ООС
Фото: hyser.com.ua

З початку доби бойовики 16 разів обстріляли позиції підрозділів операції Об'єднаних сил. Утрат серед українських військових немає. Про це повідомляє пресцентр ООС.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 16 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з забороненої "мінськими домовленостями" артилерії калібру 122-мм, мінометів калібру 82- і 120-мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 6 обстрілів українських позицій поблизу Новотошківського, Новолуганського, Хутора Вільний, Кримського та Троїцького.

Під час обстрілу в районі Новотошківського дітей, що перебували в школі, евакуювали в бомбосховище. Жертв серед цивільного населення немає, після обстрілу навчання продовжилося.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 10 обстрілів по позиціях ООС біля Водяного, Мар'їнки, Красногорівки, Піщевика, Старогнатівки і Гнутового.

Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Триває розведення військ на ділянці №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

На цей момент проходить технічне обстеження, розмінування доріг та узбіч, очищення місцевості, забрудненої вибухонебезпечними предметами, за графіком воно повинно тривати до 9 листопада.

Нагадаємо, командувач ООС Володимир Кравченко сьогодні повідомив, що розведення військ на третій ділянці Петровське-Богданівка має розпочатися 8 листопада, якщо не буде порушень режиму тиші протягом тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram