ГоловнаСуспільствоПодії

У Вишневому росіянин пошкодив флагшток біля пам'ятника Небесній Сотні і вистрибнув з вікна третього поверху в поліції

Чоловік має посвідку на проживання в Україні.

У Вишневому росіянин пошкодив флагшток біля пам'ятника Небесній Сотні і вистрибнув з вікна третього поверху в поліції

У місті Вишневе Київської області 45-річний громадянин Російської Федерації пошкодив флагшток із прапором Організації українських націоналістів біля пам'ятника Небесній Сотні.

Про це повідомила пресслужба місцевої поліції у фейсбуці.

Про хуліганські дії в поліцію повідомив очевидець, який помітив вандала з вікна своєї квартири.

Прибулі на місце правоохоронці з'ясували, що пошкодив флагшток 45-річний громадянин РФ, який приїхав до родичів у село Святопетрівське. Він має посвідку на постійне місце проживання в Україні.

"Порушник під час спілкування з поліцейськими поводився неадекватно: то гучно плакав, то починав сміятися. Коли вийшов у коридор для природних потреб, несподівано вистрибнув через вікно з третього поверху адмінбудівлі. Поліцейським чоловік пояснив свій «політ», що для нього просто гучно грає музика. Для надання медичної допомоги поліцейські викликали швидку. «Стрибуна» доставили в лікарню з травмами тіла", - повідомили в поліції.

Проти порушника складено адмінпротокол за статтею "Дрібне хуліганство".

Зараз готується клопотання про скасування іноземцю посвідки на проживання, видворення його з країни з забороною подальшого в'їзду в Україну.

Нагадаємо, 13 серпня президент Володимир Зеленський підписав указ про спрощення процедури отримання українського громадянства для іноземців і осіб без громадянства, які брали (беруть) участь у заходах забезпечення національної безпеки і оборони України, і громадян Росії, які зазнали переслідувань за політичні переконання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram