ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець отримав поранення.

За добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 14 разів обстріляли позиції Збройних сил України. У результаті був поранений один військовослужбовець.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил у фейсбуці.

"3 листопада збройні формування Російської Федерації і її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї... Поранення отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстрілу: біля Пісків і Піщевика - з РПГ і великокаліберних кулеметів, неподалік Водяного на Приазов'ї - з гранатометів різних систем, біля Павлополя - зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів включно.

У районі відповідальності угруповання "Північ" зафіксовано 10 обстрілів неподалік Новолуганського - зі стрілецької зброї і станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, поблизу Хутора Вільного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, в районі Золотого (за межами дільниці розведення) - з великокаліберних кулеметів, тричі біля Луганського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, поблизу Зайцевого - з СПГ, стрілецької зброї і автоматичних гранатометів, неподалік від Південного - з великокаліберних кулеметів і ручних і станкових протитанкових гранатометів, біля Новозванівки - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

З початку поточної доби бойовики обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і мінометів калібру 82 мм позиції ЗСУ біля Новолуганського.

Нагадаємо, в неділю на ділянці розведення сил і засобів у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області почався процес розмінування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram