ГоловнаСуспільствоЖиття

Як дивитися ТБ онлайн, якщо супутник закодований Новости компаний

Розпочався незворотний процес кодування супутникових каналів, про який було чимало шуму вже протягом багатьох місяців. Телебачення України (супутник) тепер вже не буде для телеглядачів безкоштовним: за супутникове телебачення буде стягуватися абонплата.

Закодувати супутникове ТБ великі медіа-групи вирішили ще минулого року: було вирішено зробити це в рамках боротьби з піратством на ринку телекомунікацій. Також кодування частот супутникових каналів потрібне для того, щоб запустити процес поліпшення якості картинки і підвищення якості ТБ-контенту, а для цього потрібні кошти. Українські ТБ-канали обіцяють, що покращуватимуть змістову частину своєї ефірної сітки телемовлення, розширюючи і вдосконалюючи медіапродукт, що випускається. Тому, за заявами головних медіа гравців телеринку, частина коштів, отриманих від користувачів як абонплати, буде перенаправлена саме на ці цілі.

Виникає логічне і закономірне запитання, як тепер дивитися супутникові канали після кодування? Хвилювати воно буде приблизно третину споживачів телеконтенту, для яких супутник ТБ - основний спосіб прийому ТБ-сигналу. Щоб дивитися українське ТБ і не втратити доступ до улюблених каналів, вибирайте варіант дивитися онлайн-телебачення. ТВ-онлайн забезпечує можливість перегляду каналів, переданих у вигляді потокового відео, на сайтах відповідних телеканалів або за допомогою спеціальних додатків для комп'ютерів, смартфонів або планшетів. Тільки уявіть: ваш комп'ютер, планшет або телефон можуть замінити вам телевізор. Зручно, чи не так? Або ж завдяки сучасним технологіям ваш телевізор стане інструментом для перегляду популярних телеканалів онлайн через Інтернет.

Дивитися українські телеканали онлайн можна за допомогою, наприклад, OTT-сервісу Ланет.TV. Він зручний тим, що має як веб-версію, так і Android-додаток, а також весь час удосконалюється і стає дедалі зручнішим для користувачів. Завдяки цьому сервісу можна дивитися ТБ онлайн, а саме - українські канали, де завгодно і коли завгодно. Головна умова: наявність доступу до Інтернету. Використовуючи Ланет.TV, телеглядачі зможуть дивитися такі телеканали онлайн: СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, M1, M2, Ентер-фільм, 2+2, HЛО TV та інші популярні канали. Також, крім популярних українських, у сервісі є безліч закордонних телеканалів. Всі вони представлені в хорошій якості, є навіть HD-версії багатьох з них. Тому Сервіс онлайн-телебачення Ланет.TV - найоптимальніший варіант, як дивитися ТБ всі канали (дивитися ТБ Україна) після кодування супутника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram