ГоловнаСуспільствоЖиття

У Миколаєві заарештували ватажка банди викрадачів людей та його помічника

Угрупованню інкримінують шість статей Кримінального кодексу.

У Миколаєві заарештували ватажка банди викрадачів людей та його помічника
Фото: https://mk.npu.gov.ua/

У Миколаєві взяли під варту лідера кримінального угруповання і його помічника, яких підозрюють у захопленні заручників. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

"Суд ухвалив рішення без альтернативи вийти під заставу. Підозрюваних триматимуть під вартою до 25 грудня цього року", - йдеться у повідомленні.

49-річний лідер угруповання, якого неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, є підсудним ще у двох справах, за якими його відпустили під заставу.

Затриманих підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом, захопленні заручників, незаконному позбавленні волі або викраденні людини, побоях і катуваннях і незаконному поводженні зі зброєю. Всього угрупованню інкримінують шість статей Кримінального кодексу України.

Зазначається, що у неділю, 3 листопада, суд також обиратиме запобіжні заходи ще двом учасникам кримінального угруповання.

Нагадаємо, 1 листопада поліцейські разом зі спецпризначенцями провели спецоперацію із затримання банди з чотирьох чоловіків, причетних до викрадення і побиття людей. Учасникам банди від 25 до 49 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram