ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики вісім разів відкривали вогонь на Донбасі, одного військовослужбовця поранено

У штабі ООС нагадали, що третю добу триває процес розведення сил і засобів.

З початку доби бойовики вісім разів відкривали вогонь на Донбасі, одного військовослужбовця поранено
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

З початку поточної доби російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли: поблизу Новогригорівки та Невельського - з станкових протитанкових гранатометів; неподалік Водяного на Приазов'ї і Новоселівки Другої - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" також зафіксовано чотири обстріли: неподалік Світлодарська - з автоматичних гранатометів; двічі неподалік Луганського - з великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів; біля Новолуганського - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

"Третю добу триває процес розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. В рамках цих заходів 21 український військовослужбовець перемістився на нові позиції", - додали в штабі.

Нагадаємо, раніше російське МНС повідомило, що 31 жовтня на окуповану частину українського Донбасу в'їхав 89-й "гуманітарний конвой". Через такі "гумконвої" РФ поставляє бойовикам зброю, озброєння і паливо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram