ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві в маршрутки на ходу відвалилося колесо

На водія патрульні склали протокол.

У Києві в маршрутки на ходу відвалилося колесо
Фото: facebook.com/Bilosh

У Києві на проспекті Героїв Сталінграда у маршрутки №485 під час руху відвалилося колесо.

Про це повідомив у фейсбуці перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький і опублікував відеозапис події.

За його словами, ДТП сталася вранці, близько 10:30. У результаті аварії ніхто не постраждав, окрім припаркованого автомобіля Nissan.

"І знову про перевезення пасажирів... Учорашній ранок пасажири маршрутки "Богдан" запам'ятають надовго тому, що ця поїздка могла стати для них останньою... Київ. На годиннику 10:30, проспект Героїв Сталінграда. Раптом у маршрутки під час перевезення пасажирів відвалюються задні ліві колеса з піввіссю і котяться поперек дороги. Зупиняються лише біля припаркованого автомобіля, дивом минаючи пішохода", - написав Білошицький.

На водія маршрутки патрульні склали протокол за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КпАП. Однак за словами правоохоронців, притягнення до відповідальності очікує не тільки водія, а й перевізника.

Нагадаємо, раніше патрульна поліція заявила про необхідність посилити правила пасажирських перевезень через почастішання випадків ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram