ГоловнаСуспільствоВійна

Поліція контролює всі в'їзди і виїзди в Золотому-4

Співробітники поліції Луганської області несуть службу в посиленому режимі.

Поліція контролює всі в'їзди і виїзди в Золотому-4
Вадим Троян
Фото: https://mvs.gov.ua

Поліція працює в посиленому режимі і контролює весь периметр під'їзду і виїзду з селища Золоте-4, де 29 жовтня почався процес розведення сил. Про це у фейсбуці повідомила пресслужба МВС з посиланням на заступника голови Нацполіції Вадима Трояна.

"Ми контролюємо весь периметр під'їзду і виїзду з селища, патрулюємо вулиці. Тобто зусилля поліцейських спрямовані на забезпечення правопорядку. Ми охороняємо громадський спокій. Це - українська територія, і ми своїх громадян не залишимо", - зазначив Троян.

Відзначають, що Троян спільно з начальником поліції Луганської області Сергієм Колесником тримають під контролем процес організації і несення служби в Золотому і постійно спілкуються з місцевими жителями.

Для забезпечення безпеки мирних жителів і правопорядку в населених пунктах на зазначених ділянках розведення співробітники поліції Луганської області несуть службу в посиленому режимі.

Зокрема, були виставлені додаткові наряди поліції, вулиці цілодобово патрулюють піші та мобільні наряди. У разі необхідності в оперативному штабі миттєво приймаються рішення щодо коригування сил і засобів, залучених до охорони правопорядку, відзначають у МВС.

Нагадаємо, 29 жовтня в районі Золотого Луганської області почалося розведення сил.

З 28 жовтня Командування операції Об'єднаних сил оголосило на Донбасі "жовтий режим". Під час дії "жовтого режиму" перебування і переміщення людей здійснюється за наявності документів, що засвідчують особу, при цьому проводиться огляд особистих речей і транспорту. Військовослужбовці та правоохоронці мають у цей період спеціальні повноваження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram