ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 13 разів відкривали вогонь на Донбасі за межами ділянок розведення сил

Військовослужбовці ЗСУ не постраждали.

Бойовики 13 разів відкривали вогонь на Донбасі за межами ділянок розведення сил
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, не зачепивши ділянки розведення. Протягом обстрілів українські військові не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї... Втрат у результаті обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли: неподалік Березової - з СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Лебединського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї; неподалік Водяного, що на Приазов'ї - зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" зафіксовано дев'ять обстрілів: тричі поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм, протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Луганського - з великокаліберних кулеметів; тричі біля Золотого-4 (за межами ділянки розведення) - з протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно; поблизу Травневого - зі стрілецької зброї і станкових і ручних протитанкових гранатометів; неподалік Кримського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Із початку доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню - біля Золотого-4 (за межами ділянки розведення) - з великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї; поблизу Травневого - зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.

Нагадаємо, раніше Міністерство внутрішніх справ відзвітував про вивезення зброї, яке було у представників "Національного корпусу" в Золотому-4.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram