ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ на Донбасі

Обстріл стався в районі Петровського.

Бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ на Донбасі

Незаконні збройні формування Російської Федерації в суботу, 26 жовтня, обстріляли безпілотник місії ОБСЄ в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це повідомили в штабі ООС.

"Російсько-окупаційні сили зі стрілецької зброї обстріляли безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в районі населеного пункту Петровське. Через загрозу втрати безпілотник був посаджений, він не отримав пошкоджень", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що бойовики регулярно відкривають вогонь по безпілотникам ОБСЄ і всіляко протидіють роботі таких апаратів засобами радіоелектронної боротьби. При цьому російські найманці звинувачують у перешкоджанні роботі ОБСЄ українських військових.

"Українські військові, дотримуючись чинного законодавства та міжнародних зобов'язань, успішно виконують завдання щодо стримування російської агресії і готові діяти при будь-якому варіанті змін обстановки", - підкреслили в штабі ООС.

Раніше повідомлялося, що патрулям ОБСЄ відмовили в пересуванні на декількох блокпостах російських збройних формувань на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram