ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі іноземці влаштували бійку з різаниною, двоє загиблих

30-річний одесит перебуває в лікарні в тяжкому стані.

В Одесі іноземці влаштували бійку з різаниною, двоє загиблих
Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі поліція затримала групу іноземців, які влаштували бійку з різаниною в центрі міста.

Про це інформує пресслужба обласної поліції.

"Від зазнаних травм двоє людей загинули, ще одна - у тяжкому стані в лікарні. Зловмисникам повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Трагедія сталася вночі проти 26 жовтня на Грецькій площі. Іноземці почали конфлікт з трьома одеситами, які після вечірки поверталися додому. Сварка переросла в бійку, під час якої один з іноземців дістав з кишені ножа і став завдавати ним ударів. Розмахуючи ножем, він навіть не помітив, як поранив не тільки одеситів, а й свого земляка.

У ході сутички були травмовані три особи. Від поранень двоє з них померли: 28-річний одесит - на місці події, а 21-річний іноземець - у лікарні. Ще один потерпілий, 30-річний одесит, зараз у тяжкому стані в лікарні, повідомляють у поліції.

"У результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Приморського відділу поліції по гарячих слідах встановили і затримали 24-, 26- та 28-річного правопорушників. Їхні дії кваліфіковано як умисне вбивство (ч.2 ст.115), замах на вбивство (ст .15, ч.1 ст.115) і хуліганство (ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні. 

 

Усім трьом фігурантам оголошено про підозру, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, передбачене законом за скоєне, - довічне позбавлення волі.

Слідство триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram