ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області затримали підозрюваного в потрійному вбивстві

В Одеській області затримали підозрюваного в потрійному вбивстві
Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області затримали підозрюваного в потрійному вбивстві, яке сталося в райцентрі Роздільна.

За інформацією одеської поліції, чоловік у дворі свого будинку побив до смерті свого 46-річного знайомого і його 80-річну матір, а наступного дня пішов до них додому і вбив 82-річного главу сімейства. Щоб приховати сліди злочину, тіла матері з сином чоловік кинув у вигрібну яму у себе у дворі, яку закидав мотлохом, а тіло старого закрив у його власному будинку і викинув ключі.

Убитого пенсіонера виявив старший син, який, не дочекався матері і брата в Одесі, приїхав їх провідати. Чоловік викликав поліцію, повідомивши і про зникнення ще двох родичів.

Поліцейські відпрацьовували кілька версій і врешті-решт встановили, що до злочину причетний 47-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель, який підтримував приятельські стосунки з цією сім'єю і був частим гостем в їхньому будинку.

Чоловік зізнався, що вбив 46-річного товариша, коли той під час застілля обмовився поганим словом про його співмешканку. На вбивство 80-річної матері приятеля він зважився, бо жінка могла повідомити про злочин в поліцію, а 82-річного батька - тому що той не налив йому вина.

Досудове слідство за фактом умисного вбивства (п.1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram