ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець отримав поранення.

За добу бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі. У результаті один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил у фейсбуці.

Зазначають, що бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 155 обстрілів: п'ять разів поблизу Мар'їнки - з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї; двічі неподалік Талаківки - з великокаліберних кулеметів, СПГ і автоматичних гранатометів; двічі неподалік Богданівки у напрямку Петровського (в межах ділянки розведення) - зі стрілецької зброї та РПГ; біля Верхньоторецького - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; в районі Славного - з великокаліберних кулеметів і СПГ; двічі поблизу Авдіївки - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; двічі неподалік Широкиного - з великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики здійснили 10 обстрілів: п'ять разів біля Золотого-4 (за межами ділянки розведення) - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно; неподалік Зайцевого - зі стрілецької зброї; двічі поблизу Луганського - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів; біля Троїцького - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік Кримського - з великокаліберних кулеметів, РПГ і автоматичних гранатометів.

З початку поточної доби терористи вогневої активності не демонстрували.

Нагадаємо, в четвер через обстріл бойовиків отримали поранення двоє працівників "Луганськводи", які проводили ремонтні роботи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram