ГоловнаСуспільствоЖиття

Під Офісом Зеленського провели акцію за продаж землі

Україну порівняли з Північною Кореєю.

Фото: Lb.ua

Під будівлею Офісу президента на Банковій у Києві пройшла акція на підтримку продажу землі. У заході, організованому рухом "Демократична сокира", взяло участь близько 100 осіб, повідомляє кореспондент LB.ua.

Організатори акції заявляють, що вони змусять президента України Володимира Зеленського ухвалити праволіберальну земельну реформу, яка буде спрямована на українців та інвесторів, а не на "конкретних людей".

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Активісти заявили, що зараз Україна входить до переліку країн з жалюгідним економічним станом, у яких не можна продавати землю.

"Ринок землі - це єдина можливість привести в Україну великі інвестиції і зробити економічне диво, яким свого часу стала Польща. Це понад 80 млрд доларів потенціалу (за найскромнішими оцінками) тільки прямих інвестицій. Це дороги, світло та інфраструктура сіл, це величезний поштовх до розвитку економіки, це можливість вкласти гроші для нас із вами", - заявили вони.

Організатори розділили акцію на дві частини. У другій, "комічній", Володимира Зеленського порівнювали з лідером Північної Кореї, а наприкінці на сцену вийшов двійник Кім Чен Ина. Він запропонував президенту України не думати про ринок землі, щоб "не розмінюватися на розбазарювання ресурсу".

Наприкінці свого виступу "Кім Чен Ин" роздав мітингувальникам по жмені рису.

Фото: Lb.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram