ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі поранили ножем ромську активістку

Активістка Анжеліка Бєлова потрапила в реанімацію.

У Запоріжжі поранили ножем ромську активістку
Архивное фото
Фото: Piter.tv

У космічному мікрорайоні міста Запоріжжя невідомі напали на активісту, керівницю громадської організації "Запорізький ромський центр "Лачо Дром" Анжеліку Бєлову.

Про це повідомив президент Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаль Хамдані, передає "Інтерфакс-Україна".

"Щойно в Космічному мікрорайоні Запоріжжя, на вул. Європейській напали на відому активістку Анжеліку Бєлову. Дівчина є керівником громадської організації "Запорізький ромський центр "Лачо Дром" і дружиною запорізького громадського діяча, лідера організації "Антикорупційний рух Запоріжжя" Костянтина Бєлова", - написав Хамдані на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, напад було скоєно вдень в під'їзді після тривалого переслідування. Зловмисник завдав удару ножем в ділянку серця, у зв'язку з чим активістка потрапила в реанімацію.

Поліція Запорізької області у фейсбуці повідомила, що розшукує підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину, вчиненого в під'їзді будинку на вул. Європейській.

"Сьогодні в під'їзді будинку на вул. Європейській в м. Запоріжжя невідомий чоловік заподіяв ножове поранення жінці 1995 року народження і втік. Жінку у важкому стані госпіталізували в лікарню. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи та місця перебування зловмисника", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в скоєнні тяжкого злочину підозрюється чоловік 30-40 років і зростом близько 170-175 см, слов'янської зовнішності, середньої статури, волосся темно-русяве, на лобі має залисини, очі опуклі, був одягнений в чорний одяг.

Фото: zp.npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram