ГоловнаСуспільствоЖиття

У Херсоні чоловік із тестем виростили 60 кг елітного канабісу на продаж

Процес збуту відбувався безконтактним способом і тільки гуртовими партіями.

У Херсоні чоловік із тестем виростили 60 кг елітного канабісу на продаж
Фото: npu.gov.ua

У Херсоні поліцейські вилучили під час обшуку 60 кг марихуани вартістю 2,7 млн гривень.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"Під час проведення санкціонованих обшуків за адресами проживання фігурантів вилучено 60 кг марихуани вартістю приблизно 2 млн 700 тис. гривень. Вирощуванням і збутом займалися 38-річний чоловік разом зі своїм 65-річним тестем", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що процес збуту канабісу відбувався безконтактним способом і тільки гуртовими партіями. З постійними і перевіреними клієнтами велося листування, потім після перерахування грошей необхідну кількість канабісу зловмисники залишали в заздалегідь обумовленому місці.

"За однією адресою родичі вирощували згідно з усіма технологіями коноплю елітних сортів, насіння якої замовляли на зарубіжних інтернет-сайтах. За іншою адресою - на горищі приватного будинку - чоловіки облаштували спеціальне приміщення для сушки кущів і подальшої переробки", - уточнили в поліції.

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Зараз правоохоронці встановлюють зв'язки наркозбувачів. 38-річного чоловіка затримано відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Чоловікам може загрожувати позбавлення волі на строк від дев'яти до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Прикарпатті в теплицях виростили марихуани на 50 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram