ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві облаштують музей історії Труханового острова

До реалізації цього проєкту залучать інвесторів.

У Києві облаштують музей історії Труханового острова
Фото: Кличко - мер

У столиці облаштують музейну експозицію історії Труханового острова. Про це повідомляє пресцентр КМДА.

«За попередньою інформацією, об'єкт інвестування буде включати приміщення музейної експозиції, інвентарну і туалет. У музейній експозиції історії Труханового острова будуть представлені різні періоди історії: дореволюційний, довоєнний і сучасний. Музейна експозиція буде сформована з фотографій, знайдених артефактів і картографічних джерел, розповідатиме реальні цікаві історії, пов'язані з островом», - сказано в повідомленні.

До реалізації цього проєкту залучать інвесторів.

Замовником реалізації проєкту визначено Центральний парк культури і відпочинку Києва. КП «Київське інвестиційне агентство» проведе підготовку передінвестиційних робіт, а саме: розробку та узгодження орієнтовних техніко-економічних показників, можливих передпроєктних пропозицій та отримання висновків для проєкту.

Територія облаштування об'єкта інвестування розташована на території Труханового острова і має орієнтовну площу 0,07 га.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що перехід на єдиний електронний квиток у Києві відкладено мінімум на рік. Жетони і паперові талони залишаться в обігу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram