ГоловнаСуспільствоЖиття

Через туман в аеропорту "Київ" затримали і перенесли кілька рейсів

Деякі рейси перенесли в аеропорт "Бориспіль".

Через туман в аеропорту "Київ" затримали і перенесли кілька рейсів
Фото: аэропорт "Киев"\ФБ

У Міжнародному аеропорту "Київ" ім. Сікорського вранці 22 жовтня, через сильний туман затримали кілька рейсів, деякі скасували або перенаправили в аеропорт "Бориспіль". Про це повідомляють на фейсбуці аеропорту "Київ".

Зокрема, скасовано нічний рейс до Варшави (LOT) у зв'язку з поверненням літака в аеропорт вильоту через несприятливі погодні умови.

Два рейси з Рима (Alitalia) і Кельна (WizzAir) перенаправили на запасний аеродром у Бориспіль. Пасажирів, які мали летіти зворотними рейсами в Рим і Берлін, перевезли автобусами в аеропорт "Бориспіль".

На внутрішніх рейсах авіакомпанії Motor Sich спостерігається затримка від години до кількох у зв'язку з поганою видимістю і в київському аеропорту, і в місцевих аеропортах.

Затримується також прибуття літаків з Берліна і Гамбурга (WizzAir) у зв'язку з пізнім вильотом.

В аеропорту запевнили, що в разі тривалих затримок рейсів пасажирам будуть надані напої та харчування. Решту рейсів виконуватимуть за розкладом.

Статус рейсів можна відстежувати на онлайновому табло на сайті аеропорту.

Станом на 9:00 видимість становила 250 м, вертикальна видимість - 30 м.

Нагадаємо, 31 серпня біля аеропорту "Київ" відкрили пам'ятник Ігорю Сікорському. Бронзову скульптуру встановили на постаменті у вигляді півсфери зі стилізованою картою світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram