ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу на Донбасі 17 обстрілів, втрат немає

З початку цієї доби окупанти двічі порушили режим припинення вогню.

За минулу добу на Донбасі 17 обстрілів, втрат немає
Фото: uazmi.org

Збройні формування РФ і її найманці за минулу добу 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті ворожих обстрілів втрат з української сторони немає. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Супротивник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив дев'ять обстрілів: двічі біля Харчовика - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля Талаківки - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; біля Водяного на Приазов'ї - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік від Авдіївки і Верхньоторецька - зі стрілецької зброї і гранатометів; у районі Красногорівки - з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Широкиного - зі стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" супротивник здійснив вісім обстрілів: тричі біля Горіхового - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; тричі поблизу Золотого-4 - з протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; в районі Попасної - з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів; неподалік Зайцевого - з гранатометів і стрілецької зброї, зокрема великокаліберних кулеметів.

"За минулу добу в результаті обстрілу втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було", - сказано в ранковому зведенні.

З початку цієї доби окупанти двічі порушили режим припинення вогню.

Усі обстріли супротивник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Зайцевого: окупанти застосували великокаліберні кулемети і двічі заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм. Втрат з української сторони немає.

Нагадаємо, 20 жовтня бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів українські військові не постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram