ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Про втрати серед ЗСУ не повідомляється.

З початку доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

З початку доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, а також із зенітної установки, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 10 обстрілів: двічі біля Лебединського - з мінометів калібру 120 і 82 мм та гранатометів різних систем; двічі поблизу Водяного - з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі біля Авдіївки - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; двічі в районі Пісків - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки - з підствольних гранатометів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики здійснили чотири обстрілу: біля Золотого - зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів; неподалік Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм, зенітної установки ЗУ-23-2 і СПГ; біля Луганського - з мінометів калібру 82 мм; неподалік Новозванівки - з великокаліберних кулеметів.

"Внаслідок обстрілів втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого загинули двоє українських військових, четверо отримали поранення, а ще один - бойову травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram