ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі в п'ятницю вісім обстрілів, без втрат

Бойовики використовували важку артилерію.

На Донбасі в п'ятницю вісім обстрілів, без втрат
Фото: Макс Левин

У п'ятницю, 11 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил: два рази поблизу Водяного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Талаківки - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, біля Славного і Новотроїцького - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил: біля Новолуганського - з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, в районі Південного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів жоден військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил не постраждав.

З початку цієї доби бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню: двічі біля Водяного, поблизу Пищевика і Новогнатівки.

Нагадаємо, у четвер бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Від поранень помер командир інженерно-саперного взводу, прапорщик В'ячеслав Кубрак (позивний "Куля"). 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram