ГоловнаСуспільствоЖиття

До Дня захисника Київ виплатить матеріальну допомогу сім'ям і активістам Євромайдану, а також учасникам бойових дій на Донбасі

КМДА виплатить від 800 до 1500 гривень.

До Дня захисника Київ виплатить матеріальну допомогу сім'ям і активістам Євромайдану, а також учасникам бойових дій на Донбасі
Фото: Финансы Украины

Київська держадміністрація виплатить від 800 до 1500 гривень сім'ям загиблих активістів Євромайдану і учасникам бойових дій на Донбасі до Дня захисника 14 жовтня. Про це повідомляє пресцентр КМДА.

Згідно з розпорядженням №1798, по 1,5 тис. гривень одноразової матеріальної допомоги отримають кияни, які є членами сімей загиблих учасників Євромайдану і конфлікту на Донбасі.

По тисячі гривень виділять киянам, які отримали важкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадянського протесту, що відбулися в період з 21 листопада 2013 до 21 лютого 2014 року.

По 900 гривень виділять для тих, хто отримав поранення середньої тяжкості і тих, хто брав безпосередню участь в антитерористичній операції на Донбасі.

КМДА має намір виділити гроші на рахунок "Муніципальної карти "Картка киянина".

Нагадаємо, у вересні омбудсмен Людмила Денісова повідомляла, що кожен з 35 звільнених в'язнів РФ отримає одноразову грошову виплату в розмірі 100 тисяч гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram