ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві тимчасово перекрили Круглоуніверситетську вулицю для заміни комунікацій Актуально

Сьогодні в центрі Києва тимчасово перекрили вулицю Круглоуніверситетську. На ній оновлюють мережі водопостачання та каналізації. Ці ремонтні роботи проводять у зв'язку з будівництвом елітного будинку - Linden Luxury Residences на вулиці Лютеранській.

Міська влада дозволила забудовнику виконання робіт за умови заміни за свій рахунок наявних зовнішніх мереж водопроводу та господарсько-побутової каналізації, які нині в аварійному стані.

Зокрема, нові мережі буде підведено до гімназії №86 "Консул". Крім того, буде замінено водопровідні та каналізаційні системи для 11 житлових будинків по вулиці Круглоуніверситетській.

Як повідомляє забудовник Linden Luxury Residences, виконання робіт здійснюється відповідно до отриманих технічних умов "Київводоканалу" №3995 на водопостачання та №3709 на каналізації.

Нові мережі, зроблені за рахунок забудовника, передадуть у комунальну власність територіальної громади міста Києва.

Перекладання і оновлення зовнішніх мереж водопостачання та каналізації здійснюється в складних умовах через схил вулиці і вузьку проїжджу частину. Це робить неможливим виконання робіт без повного перекриття вулиці.

Перед початком ремонту замовник будівництва розробив тимчасові схеми організації дорожнього руху.

Оновлена вулиця Круглоуніверситетська з новим покриттям і мережами для 12 будинків буде відкрита вже з 10 листопада. Забудовник Linden Luxury Residences обіцяє виконання робіт із облаштування зовнішніх мереж водопостачання та каналізації у встановлений термін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram