ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі

Про втрати серед ЗСУ не повідомляється.

З початку доби бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі
Фото: EPA/UPG

З початку цієї доби російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Зазначається, що бойовики обстрілювали позиції ЗСУ із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив один обстріл: поблизу Водяного - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї. В районі відповідальності угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли: поблизу Луганського - з ручного протитанкового гранатомета; неподалік Світлодарська - з гранатометів різних систем; поблизу Травневого - з міномета калібру 82 мм", - йдеться у вечірньому зведенні.

Про втрати серед ЗСУ не повідомляється.

Нагадаємо, 1 жовтня у Мінську домовилися про розведення військ в Петровському і Золотому у Луганській області. Розведення мало розпочатися 7 жовтня, але його перенесли через обстріли з боку проросійських бойовиків.

Тепер необхідно чекати наступного періоду в 7 днів, який повинен підтвердити, що у сторін серйозні наміри. Якщо розведення сил почнеться, але не буде виконуватися, то ЗСУ повернуться на свої позиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram