ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд залишив без розгляду позов братів Кличків проти каналу "1+1"

Мер Києва заявив, що буде домагатися справедливості.

Суд залишив без розгляду позов братів Кличків проти каналу "1+1"
Виталий и Владимир Кличко
Фото: facebook/Кличко - мер

Подільський суд Києва залишив без розгляду позов братів Кличків проти каналу "1+1". Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у себе на фейсбуці.

"Друзі! Брехунам і маніпуляторам, виявляється, відповідальність не світить?! Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу "1+1" щодо захисту нашої честі та гідності. Позов ми подали через брудну брехню і маніпуляції, які телеканал регулярно вивалює на глядачів", - сказано в повідомленні мера.

Він також висловив своє обурення, що в правовій державі такого бути не повинно, і підкреслив, що буде домагатися справедливості.

"І як таке може бути в правовій державі, коли громадяни звертаються до суду, а суд дивним чином ухиляється від виконання своїх функцій? Тим паче після того, як суддя спочатку намагається взяти самовідвід у справі. Але скажу одне: я буду домагатися справедливості", - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, про позов проти каналу "1+1" повідомляли 6 липня. Кличко стверджував, що проти нього розгорнуто широку кампанію з дискредитації. Крім того, він зазначав, що власник телеканалу Олександр Ткаченко зацікавлений у звільненні голови КМДА, щоб зайняти його посаду, що позначається на ангажованості сюжетів каналу.

24 липня Офіс президента Володимира Зеленського звернувся до Кабінету Міністрів з проханням внести подання на звільнення Кличка з посади голови КМДА. Раніше голова ОП Андрій Богдан пригрозив Кличкові розділенням посад мера Києва і голови КМДА. У відповідь на це мер пригрозив ініціювати позачергові вибори голови столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram