ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі чоловік спалив будинок колишньої дружини і намагався втекти на Донбас

43-річна жінка під час пожежі загинула.

В Одесі чоловік спалив будинок колишньої дружини і намагався втекти на Донбас

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві мешканки Суворовського району Одеси, який підпалив її будинок через відмову відновлювати стосунки.

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

Під час ліквідації пожежі, що охопила 15 кв. м. будівлі, в приміщенні була виявлена 43-річна господиня без ознак життя. За попередніми висновками експертів, жінка отруїлася продуктами горіння.

"Підозрюваного у скоєнні цього злочину - 45-річного одесита, з яким потерпіла раніше перебувала в цивільному шлюбі, патрульні по гарячих слідах затримали на залізничному вокзалі, де він з речами і квитком збирався сідати на потяг. Підозрюваний зізнався, що після розлучення довгий час всілякими способами намагався повернути дружину. Коли всі спроби виявилися марними, - підпалив її будинок. За словами чоловіка, після скоєного він планував втекти на Донбас", - йдеться в повідомленні.

За вказаними фактами порушено кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: 115 ч. 1 і 194 ч. 2. Зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Рішення про притягнення його до відповідальності за підпал будинку буде ухвалюватися після отримання результатів пожежно-технічної експертизи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram