ГоловнаСуспільствоПодії

В Олександрії поліцейський насмерть збив велосипедиста (оновлено)

Оперуповноваженого Управління захисту економіки в Кіровоградській області затримано.

В Олександрії поліцейський насмерть збив велосипедиста (оновлено)
Фото: MFA_Ukraine / twitter

Поліцейські Кіровоградської області з'ясовують обставини ДТП в Олександрії, в результаті якої загинула людина.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Аварія сталася 2 жовтня близько 21:30. На місці правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля Mercedes перебував співробітник поліції. У результаті події місцевий житель-велосипедист отримав травму. Його доставили в лікарню, де він помер.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Тривають необхідні слідчі дії, в тому числі дослідження на вміст алкоголю в крові водія. З місця події вилучили речові докази та автомобіль. Також поліція проводить службове розслідування.

Оновлення. За вчинення смертельного ДТП затримано оперуповноваженого Управління захисту економіки в Кіровоградській області, повідомляє пресслужба Держбюро розслідувань.

"За попередньою інформацією: оперуповноважений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, за кермом автомобіля марки "Mercedes benz" скоїв наїзд на велосипедиста; потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму і був доставлений в місцеву лікарню, де помер, не приходячи до тями", - йдеться в повідомленні.

На цей момент правоохоронці вирішують питання про оголошення про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Поліцейському загрожує від 3 до 8 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше в Дніпропетровській області сталася ДТП за участю нетверезого поліцейського. Перебуваючи поза службою, правоохоронець на власному автомобілі Volkswagen Golf не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем "Лада Калина". Водій і двоє пасажирів "Лади", серед яких 62-річна жінка, були травмовані та доставлені в лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram