ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтаві п'яний поліцейський побив перехожого

За результатами службового розслідування сержанта звільнили зі служби в поліції.

У Полтаві п'яний поліцейський побив перехожого
Фото: donbass.ua

У Полтаві двоє нетверезих чоловіків, один з яких - співробітник поліції, побили перехожого.

Про це повідомляється на сайті поліції області.

Інцидент стався 29 вересня близько 22:00 біля житлового будинку на вулиці Небесної Сотні у Подільському районі.

30 вересня у поліції повідомили, що конфліктна ситуація виникла між двома нетверезими чоловіками і місцевою мешканкою, за яку заступився перехожий. В результаті бійки чоловік отримав тілесні ушкодження. На допомогу жінці з будинку вийшов її чоловік. Він вистрілив вгору з пристрою для відстрілу гумових куль, яким володіє на законних підставах.

Поліція, яка приїхала за викликом, встановила особи фігурантів, які спровокували конфлікт. Так, одним з учасників бійки виявився співробітник батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Полтава". 45-річний чоловік прийшов у батальйон у 2014 році і до цього служив у зоні АТО і ООС.

Відомості були внесені до Єдиного реєстру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

"Оскільки одним з фігурантів є сержант поліції, матеріали досудового розслідування за підслідністю будуть направлені у теруправління Держбюро розслідувань для проведення подальших процесуальних дій", - пояснили в поліції.

"Жодні заслуги не можуть виправдати необґрунтоване побиття людей. За вчинення будь-якого правопорушення кожен повинен відповідати за законом", - прокоментував інцидент начальник поліції Полтавщини Андрій Замахін.

За результатами службового розслідування сержанта звільненили зі служби в поліції.

Нагадаємо, раніше у Києві троє п'яних молодиків побили поліцейського за зауваження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram