ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумах машина в'їхала в електроопору, постраждали чотири людини

Серед постраждалих двоє дітей.

29 вересня, близько 16 години, у Сумах на вулиці Героїв Крут сталася ДТП, в результаті якої постраждало четверо осіб, у тому числі двоє дітей. Про це повідомляється на фейсбуці патрульної поліції Сумської області. 

Фото: Патрульна поліція Сумської області/ФБ

"Попередньо відомо, що 29-річний водій, рухаючись на автомобілі Ford Fusion SE з вулиці Івана Харитоненка на вулицю Героїв Крут, на мосту не впорався з керуванням транспортного засобу, після чого допустив наїзд на електроопору", - йдеться у повідомленні.

Фото: Патрульна поліція Сумської області/ФБ

В результаті ДТП водій і троє пасажирів, серед яких 4 і 6-річні діти, отримали тілесні ушкодження. Їх доставили у Сумську обласну клінічну лікарню.

Фото: Патрульна поліція Сумської області/ФБ

Нагадаємо, 29 вересня у місті Миронівка Київської області сталася ДТП, внаслідок якої госпіталізували семеро людей, ще одна людина загинула. Усі вони їхали в одному автомобілі. Людина, яка загинула, перебувала у багажнику через брак місця у салоні.

Водієм був місцевий 17-річний студент, який купив машину за кілька днів до події, ще не маючи посвідчення. Юнак сів за кермо п'яним - перевірка показала 1,25 проміле - і не впорався з керуванням на швидкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram