ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі сталося 23 обстріли в суботу, без втрат

Бойовики активізувалися біля Новолуганського.

На Донбасі сталося 23 обстріли в суботу, без втрат
Фото: EPA/UPG

У суботу, 28 вересня, бойовики на Донбасі 23 рази порушили режим припинення вогню.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Мар'їнки, по два рази поблизу Лебединського, Павлополя і Водяного, неподалік Новотроїцького та Новогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 12 обстрілів позицій Об'єднаних сил: шість разів поблизу Новолуганського, двічі неподалік Новгородського, поблизу Троїцького, Новотошківського, біля станції Кондрашевська і Луганського.

За минулу добу втрат в результаті обстрілів з нашого боку не було.

З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці три рази порушили режим припинення вогню: біля Новотроїцького стріляли з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, поблизу Павлополя - зі стрілецької зброї, у Травневому - з міномета калібру 82 мм, а також з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

Нагадаємо, в п'ятницю на Донбасі загинув нацгвардієць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram