ГоловнаСуспільствоПодії

На парковці ТРЦ в Києві водій збив двох людей і врізався в три автомобілі (оновлено)

Біля торгового центру зібралися поціновувачі дріфту.

Фото: kiev.informator.ua

На парковці торгового центру Lavina в Києві водій автомобіля Volkswagen збив двох людей і протаранив три машини. Про це пише "Інформатор".

Інцидент стався в ніч на 28 вересня близько 23:30.

Повідомляється, що група людей вирішила влаштувати перегони на парковці ТРЦ. Один з водіїв не впорався з керуванням і збив двох повз пішоходів. Крім того, чоловік також врізався в три припарковані автомобілі.

Постраждалих пішоходів з важкими травмами госпіталізували медики. Також травми отримав винуватець події.

За повідомленнями очевидців, водієві на вигляд було менше 18 років і він перебував у стані алкогольного сп'яніння. На місце прибули патрульні, а також слідчо-оперативна група.

У поліції інциденту не коментували.

Оновлення 13:20. ДТП на парковці торгового центру в Києві скоїв 19-річний хлопець. Про це повідомили у поліції.

"Попередньо встановлено, що 19-річний водій "фольксвагена" не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з припаркованими машинами "опель", "фіат" і "тойота", - розповіли в поліції.

В результаті дві жінки, які стояли біля одного з автомобілів, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. До лікарні також доставили винуватця ДТП.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше у Броварах поліцейський в'їхав у зупинку, загинула людина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram