ГоловнаСуспільствоЖиття

Окупанти в Криму відпрацьовували висадку морського десанту

До навчань залучили понад три тисячі російських військових, 12 кораблів і 30 вертольотів.

Окупанти в Криму відпрацьовували висадку морського десанту
Оккупанты в Крыму отрабатывали высадку морского десанта
Фото: https://function.mil.ru

Окупанти провели морські військові навчання в анексованому Криму. Про це пише російський "Интерфакс" з посиланням на Міноборони Росії.

Навчання підрозділів морської піхоти Чорноморського флоту провели на полігоні "Опук" під Феодосією.

"До навчання було залучено понад 3 тисячі військовослужбовців, 12 кораблів і суден забезпечення флоту, зокрема: фрегат "Адмирал Ессен", малі ракетні кораблі "Вишнтй Волочек", "Мираж", великий десантний корабель "Орск", морські тральщики, близько 300 одиниць військової та спеціальної техніки, серед якої протикорабельні комплекси "Бастіон", "Бал", "Берег", самохідні гаубиці "Гвоздика", бронетранспортери БТР-82А, а також 30 літаків і вертольотів авіації Південного військового округу", - йдеться в повідомленні.

За даними пресслужби Міноборони РФ, під час навчання морські піхотинці під прикриттям армійської авіації здійснили завантаження на борт великого десантного корабля "Орск" і зробили висадку морського десанту на необладнану ділянку морського узбережжя.

Підрозділи умовного противника, в ролі якого виступили військовослужбовці з'єднання берегової оборони армійського корпусу флоту, з доданими підрозділами артилерії та повітряного десанту здійснювали оборону призначеного району.

Нагадаємо, наприкінці серпня в окупованому Криму пройшли навчання армії РФ, під час яких 20 російських вертольотів висаджували десантників на полігоні Опук. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram