ГоловнаСуспільствоВійна

У результаті обстрілу бойовиків на Донбасі загинув військовий (оновлено)

Олександр Марків був старшим лейтенантом у Бригаді швидкого реагування Нацгвардії.

У результаті обстрілу бойовиків на Донбасі загинув військовий (оновлено)

У районі проведення операції Об'єднаних сил під час ворожого обстрілу 27 вересня несумісне з життям поранення отримав український військовий.

Як повідомили в штабі ООС, обставини загибелі з'ясовує робоча група військової служби правопорядку ЗС України.

Всього протягом п'ятниці бойовики здійснили 24 обстріли.

"Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

12 обстрілів було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля населених пунктів Водяне, Богданівка, Павлопіль, Пищевик, Мар'їнка, Авдіївка, Лебединське, Новотроїцьке.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник також здійснив 12 обстрілів: п'ять разів поблизу Новолуганського, три неподалік Луганського, поблизу Південного, Травневого, Новозванівки, Новотошківського.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили режим припинення вогню: двічі неподалік Мар'їнки, поблизу Лебединського, Водяного, Павлополя і Новолуганського.

Оновлення 13:40. У зоні ООС в п'ятницю загинув старший лейтенант Національної гвардії Олександр Марків. Про це повідомила Бригада швидкого реагування Нацгвардії у фейсбук.

Згідно з повідомленням, Марків загинув у бою з російськими окупантами.

Олександр Марків брав участь у Революції Гідності, воював у зоні АТО/ООС у лавах ЗСУ, а пізніше - Нацгвардії, пройшовши складний відбір у Бригаду швидкого реагування.

У нього залишилися маленький син і дружина.

Олександр Марків
Фото: https://www.facebook.com/RapidReactionBrigade/
Олександр Марків

Нагадаємо, в четвер на Донбасі зафіксували 23 обстріли, один військовий отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram