ГоловнаСуспільствоПодії

Через зливу обвалився міст в Одеській області

Рух автодорогою утруднено.  

У п'ятницю, 27 вересня, через сильну зливу на ділянці автодороги, що сполучає райцентр Болград і село Кубей на півдні Одеської області, стався обвал частини мосту.

Фото: facebook.com/pg/bolgrad.drugba

Про це повідомляє болградська газета "Дружба".

У зв'язку з пошкодженням мосту рух по автодорозі було утруднено, оскільки об'їхати провал майже неможливо.

Проте до прибуття на місце події співробітників екстрених служб багато автомобілістів вирішували проїхати по вузькій смужці моста, що залишилася, серед них був навіть водій маршрутки. 

"До провалу під'їхав рейсовий автобус. Водій на свій страх і ризик вирішив проїхати по вцілілому залишку моста. Пасажири цю частину дороги пройшли пішки. Після цього на місце події під'їхали співробітники служби порятунку, поліцейські, глава комісії з ТЕБ та НС Болградської РДА Андрій Гарвалов та інші. Було вирішено закрити для проїзду дорогу. Автомобілі, які вже вишикувалися в чергу, щоб проїхати по небезпечній ділянці, стали розвертатися назад", - пише газета. 

Зараз на місці провалу встановлено бетонні блоки, які повністю перекривають проїзд, на них нанесено попереджувальні написи світловідбивною фарбою. Встановлено знаки об'їзду.

Фото: facebook.com/pg/bolgrad.drugba

"На місці обвалу побували експерти Євродору. Проблема виявилася серйозною. Але обіцяють розв'язати її в короткий термін", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, у серпні обвалився міст біля об'їзної в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram