ГоловнаСуспільствоЖиття

Трьох голів сільрад Київської області підозрюють у розкраданні 2,4 млн гривень, виділених на ремонт доріг

Фігурантам вручили повідомлення про підозру в службовій недбалості.

Трьох голів сільрад Київської області підозрюють у розкраданні 2,4 млн гривень, виділених на ремонт доріг
Фото: facebook.com/kievcity.gov.ua

Прокуратура повідомила про підозру трьом головам сільських рад Київської області в розкраданні виділених на ремонт доріг 2,4 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Києва.

"Столична прокуратура за результатами розслідування злочинної схеми з розкрадання майже 2,4 млн гривень, виділених на ремонт доріг у Вишгородському районі, повідомляє про підозру головам трьох сільських рад Київської області", - йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що протягом 2017-2018 років службові особи селищ Хотянівка, Новосілки й Нові Петрівці у Вишгородському районі підписали акти приймання виконаних будівельних робіт з директором підрядної організації, що ремонтує асфальтові дороги, і перерахували на рахунки товариства понад 20 млн гривень.

Роботи були проведені не в повному обсязі та неякісно, а їхній обсяг не відповідає відомостям, зазначеним у документах. Збиток становить понад 2,4 млн гривень. Фігурантам вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу (службова недбалість).

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумській області троє чиновників привласнили понад 2 млн гривень, виділених на ремонт доріг.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram