ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумській області стався вибух у пекарні, дві працівниці отримали опіки

Причини вибуху з'ясовують правоохоронці.

У Сумській області стався вибух у пекарні, дві працівниці отримали опіки
Фото: su.npu.gov.ua

У Шостці Сумської області вночі стався вибух у пекарні, в результаті якого постраждали дві працівниці підприємства.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили, що вночі в приміщенні пекарні працювала зміна з трьох осіб - дві жінки віком 48 і 47 років і 21-річний юнак.

"Спалах газоповітряної суміші стався в той момент, коли одна з працівниць відкрила двері в туалетну кімнату. В результаті вона більше за інших постраждала від опіків: лікарі діагностували в неї ураження 15% тіла, зараз вона перебуває в реанімації. Її колега також отримала опіки, її  доставили в хірургічне відділення місцевої лікарні. Юнакові медичну допомогу надали без госпіталізації", - розповіли в поліції.

У результаті вибуху в приміщенні пошкоджені шибки вікон, частково зруйновані міжкімнатні перегородки і туалетна кімната. Пожежу, що виникла після вибуху, загасили рятувальники.

Фото: su.npu.gov.ua

Фото: su.npu.gov.ua

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки та фахівці кримінальної лабораторії. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом).

Нагадаємо, раніше в Києві від вибуху електронної сигарети постраждав чоловік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram