ГоловнаСуспільствоПодії

В окупованому Криму затримали українця з чужим паспортом

Чоловік прямував у РФ на заробітки.

В окупованому Криму затримали українця з чужим паспортом
Фото: dpsu.gov.ua

На адмінкордоні окупованого Криму затримали українця, який намагався потрапити на півострів за чужим паспортом. Про це повідомляє "Радіо.Свобода" з посиланням на співробітників російського прикордонного управління ФСБ.

25-річного жителя Мелітополя затримали на кримському пункті пропуску "Джанкой", який на цей момент під контролем служб РФ.

У бесіді з прикордонниками чоловік зізнався, що прямував до Росії на заробітки. Він втратив свій паспорт, тому позичив документ у свого друга. Він планував повернути паспорт справжньому власникові після успішного перетину кордону, відправивши його попутним транспортом.

За цим фактом управління ФСБ порушило кримінальну справу, чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Ім'я та прізвище заарештованого не повідомляють.

Нагадаємо, контррозвідка СБУ попередила про збільшення випадків незаконних затримань спецслужбами РФ українських громадян під час відвідин країни-агресора.

Розвідка викрила чергову провокацію російських спецслужб, спрямовану на дискредитацію діючих працівників українських контролюючих органів під час приватних візитів у РФ. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram