ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Слов'янська у лобовому ДТП загинула сім'я з 6-річною дитиною

Госпіталізовано ще двоє людей.

Біля Слов'янська у лобовому ДТП загинула сім'я з 6-річною дитиною
Фото: dn.npu.gov.ua

На автодорозі Київ - Харків - Довжанський неподалік Слов'янська сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули три людини, у тому числі дитина. Ще двоє людей постраждали.

Про це повыдомляється на сайті Нацполіції Донецької області.

"В результаті лобового зіткнення двох автомобілів смертельні травми отримали двоє дорослих і шестирічна дівчинка. Пасажири іншого автомобіля травмовані. На місці працює поліція, яка встановлює обставини аварії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ДТП сталося близько 6:30 ранку на виїзді у Харківську область.

Встановлено, що водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Toyota.

Водій і пасажири Hyundai - 31-річна жінка та її шестирічна дочка - померли на місці. Дві жінки-пасажирки Toyota госпіталізовані з тілесними ушкодженнями. Водій Toyota не постраждав.

Фото: dn.npu.gov.ua

Фото: dn.npu.gov.ua

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Фото: dn.npu.gov.ua

Фото: dn.npu.gov.ua

Нагадаємо, раніше Президент Володимир Зеленський доручив Кабміну взяти на контроль розслідування великих смертельних аварій і вказав на необхідність включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів роботи уряду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram