ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів на Донбасі зросла до 32

Троє військовослужбовців отримали поранення.

Кількість обстрілів на Донбасі зросла до 32
Фото: EPA/UPG

За минулу добу російсько-окупаційні війська 32 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів були поранені двоє військовослужбовців, ще один отримав бойову травму.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"25 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 32 рази порушили режим припинення вогню... За минулу добу в результаті ворожих обстрілів два військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил отримали поранення, ще один - бойове травмування", - йдеться у ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 16 обстрілів: двічі неподалік Красногорівки – з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, п'ять разів поблизу Мар’їнки – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, тричі поблизу Водяного – з озброєння БМП та стрілецької зброї, двічі неподалік Пісків – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, неподалік Опитного та Новотроїцького – з автоматичних гранатометів, неподалік Авдіївки – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, поблизу Новогнатівки – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності угруповання "Північ" противник здійснив 16 обстрілів: чотири рази поблизу Травневого – з мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, п'ять разів неподалік Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї, неподалік Південного – з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї, неподалік Світлодарська – з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета, двічі поблизу Золотого-4 – з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї, поблизу Новотошківського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, неподалік Луганського – зі станкового протитанкового гранатомета, у районі Зайцевого – зі стрілецької зброї.

Від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків не зафіксовано.

Нагадаємо, вчора Президент Володимир Зеленський виступив на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку і закликав світову спільноту звернути увагу на війну в Україні та підтримати країну у захисті суверенітету й територіальної цілісності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram